ДИРЕКТОР

 
 
НОСИТЕЛ НА "ЗЛАТНА ЛИРА" НА СЪЮЗА НА БЪЛГАРСКИТЕ МУЗИКАЛНИ И ТАНЦОВИ ДЕЙЦИ
 

"Ние създаваме традиция с любов, грижа и всеотдайност за децата! Прекрасен, звезден екип – ученици, учители, родители - с очи, които виждат красотата; сърце, което чувства добротата; дух, който извисява мисъл; устрем и порив за успех! Енергия на съзидатели! Щастливи сме, че сме заедно! Благодаря ви, че ви има!"

 
 
ПОМОЩНИК - ДИРЕКТОР
 
ХРИСТИНА  ЛИНЧЕВА
 
 

"Има нещо свещено в благородното дело да работиш в училище, да вградиш в него мечтите си, да му вдъхнеш неповторим дух, а всичко това да превърнеш в традиция и най-трудното - с любов да го предадеш на поколенията да го развиват и пазят, да продължат делото. Такова благородно дело е нашето училище, което обединява през годините много хора - учители, ученици, техните родители, служители, общественици. Обединява ни с онова нещо - позитивно и съзидателно, което е невидимо за очите и се пази и носи само в сърцето."

 

ПОМОЩНИК - ДИРЕКТОР

 

МИЛИЦА  ГРИГОРОВА

 

"Учителската професия е магия. Тя е съдба и привилегия. Никоя друга професия не изисква такова себеотдаване, да учиш другите и сам да се учиш. Да носиш неугасим огън в душата си. И в днешния тревожен свят, от умиление и любов да плачеш и да вярваш, да вярваш, защото по пътя на учителското призвание не се печелят битки и не светят воеводски знамена. По него тръгват със зеници чисти  най-вярващите хора на света."